Игра с кофи

Сценарият е публикуван с разрешението на Anna от www.boundanna.com

Внимание! Този БДСМ сценарий може да съдържа активности, които да не са подходящи за самовръзване. Моля, играйте си безопасно!

Автор: Anna

bucketgame

 

А: Това е хомот за глава с пръстен за уста. Той е свързан с обект F чрез въже. Въжето минава през поддържаща халка рпеди да достигне до обект F

B: Това е колан с халка отпред. Той е закачен към стената с дебело въже, което прави отдалечаването от стената невъзможно.

С: Това са белезници за крака, които са заключени към халка на пода, което ви затруднява да си движите краката.

D: Това са белезниците на китките ви. Белезниците са заключени и свързани с въже, достигащо до обект Е. Въжето минава през две помощни халки по пътя до обект Е.

Е: Това е кофа, пълна с лед. Ледът трябва да се разтопи и да капе в обект F. Когато кофата стане достатъчн лека, ще бъде възможно да достигнете обект G.

F: Това е кофа, която трябва да събере водата от обект Е. Когато кофата се напълни, главата на човека ще бъде издърпана назад.

G: Това е Ключът за белезниците. Той виси от колана. Човекът трябва да може да го достигне, когато ледът се разтопи.


Допълнителна информация.

Чакането може да стане по-вълнуващо, когато използвате някои допълнителни играчки. Щипки за зърна, дилдо за вагината и тапа за дупето. Използвайте вашето въображение и нещата, които имате.

Подсигурете се, че въжето за белезниците е достатъчно дълго, за да може човекът да достигне ключа, когато ледът се е разтопил.