За какво е BDSM.bg?

Цялото съдържание на сайта BDSM.bg е със сексуална насоченост. Ако това ви смущава по някакъв начин, моля, подминете ни.

Целта на BDSM.bg е да послужи на тези от нас, които са попаднали на сайта, да научат повече за сексуалността си и за тези свои интереси, които усещат като нестандартни.

Има много хора, които намират възбуда в повече неща от класическия секс. Дали харесват да закопчаят партньора си с белезници преди любовната игра, или да предадат контрола над поведението си в ръцете на доверения им човек, или някоя от хилядите практики и вариации на отношенията в BDSM игра – няма значение. Много хора се срамуват да споделят със своите партньори за мечтите си заради риска да бъдат отхвърлени. Някои се чувстват сами в интересите си и дори се съмняват, че са ненормални в лошия смисъл (има и добър 🙂 ). Много от нас, които вече сме осъзнали себе си по-ясно и сме уверени в това, което правим, сме били сами в началото и сме чувствали срам или неудовлетворение.

Зад името BDSM.bg се събираме хора с малко или много опит и визия, за да помогнем на новодошлите да намерят себе си, да се обогатят и успокоят, че много от практиите, които харесват, биха ги направили по-щастливи и удовлетворени в сравнение с другите хора, които практикуват единствено класически секс.

На главната страница на сайта ще публикуваме кратки статии, с които, на базата на нашия опит, да помогнем за развитието на БДСМ културата в България и по света. Не си позволяваме да мислим, че разбираме всичко или, че ще диктуваме правилата за БДСМ. Ще дадем нашата гледна точка на база на събрания личен опит и този на много други БДСМ-практикуващи. Пожелаваме ви приятно и полезно четене!

Екипът на BDSM.bg