Висящи от пръта

Сценарият е публикуван с разрешението на Anna от www.boundanna.com

Внимание! Този БДСМ сценарий може да съдържа активности, които да не са подходящи за самовръзване. Моля, играйте си безопасно!

Автор: Anna

hangingbythebar

A: Това са белезници за крака. Те са заключени към халка на пода с верига. Те ще попречат на човека да се движи наоколо.

B: Това е кожен колан, заключен около тялото на човека. Той е заключен към обект С с верига.

C: Това са заключени белезници за ръце. Те са заключени и ключът за тях е в обект Е.

D: Това е прът, висящ от тавана. Малката снимка показва как е направен.

E: Това е ключът за белезниците ви. Ключът ще падне до ръцете ви тогава, когато ледът се разтопи. Подсигурете се, че връвта в леда е достатъчно дълга, за да можете да достигнете ключа, когато ледът се разтопи.

Информация за безопасност:

Сериозни щети могат да бъдат понесени по главата и ръцете на човека, ако той падне. Един от начините да намлите риска това да се случи е, ако човекът стои на колене вместо да е прав. Това няма да елиминира рисковете, а само ще ги намали.

Помнете, че всички сценарии са изцяло за фантазиране.


Допълнителна информация:

Чакането може да стане по-вълнуващо като добавите някои играчки. Щипки за зърната, дилдо във вагината и тапа за дупе в ануса. Използвайте въображението си и уредите, които имате.

Помнете ВИНАГИ да имате резервен план за освобождаване. Добър втори план е да се обадите на приятел преди да се заключите. Кажете му да дойде у вас след определено време. Оставете вратата отключена или му осигурете ключ. Ако основния план за освождаването ви се провали, вашият приятел ще ви открие. Унизително – да. Смъртоносно – не.