Жабчо

Сценарият е публикуван с разрешението на Anna от www.boundanna.com

Внимание! Този БДСМ сценарий може да съдържа активности, които да не са подходящи за самовръзване. Моля, играйте си безопасно!

Автор: Anna

frogger

Този сценарий е препоръчително да се разиграе в килер/шкаф или някое подобно малко помещение. Подсигурете се, че можете да затворите вратата отвътре, за да не можете да я отворите с бутане докато сте вързани.

A: Това е малка табуретка, на която да седите.

B: Това е чифт заключени кожени белезници, заключени към стената.

C: Това е превръзка за очи, която можете да ползвате по ваш избор.

D: Това са обувки с висок ток.

E: Това е голяма буца лед с връвта към ключа, замразена вътре.

F: Това е ключът към белезниците ви. Той е закачен към връв, водеща до ледената буца. Връвта минава през две халки. Ключът ще падне в ръцете ви тогава, когато ледът се разтопи. Подсигурете се, че връвта в леда е достатъчно дълга, за да можете да стигнете ключа, когато ледът се разтопи.

G: Това е възел или нещо друго на връвта, който да предотврати падането на ключа на земята, когато ледът се разтопи. Подсигурете се, че е достатъчно голям, за да не мине през халката. Поставете възела така, че ключът да падне на височина, на която ще можете да го достигнете.


Допълнителна информация:

Чакането може да бъде по-вълнуващо, ако ползвате допълнителни играчки. Щипки на зърната, дилдо във вагината и тапа за дупе в ануса. Използвайте въображението си и играчките, които имате.

Помнете ВИНАГИ да имате резервен метод за освобождаване. Добър резервен план е да се обадите на приятел преди да се заключите. Кажете му/й да дойде у вас след определен брой часове. Оставете вратата отключена или осигурете ключ на приятеля ви. Ако основния ви метод за освобождаване не сработи, вашият приятел ще ви открие. Унизително – да. Смъртоносно – не.