Да си лежиш вързан

Сценарият е публикуван с разрешението на Anna от www.boundanna.com

Внимание! Този БДСМ сценарий може да съдържа активности, които да не са подходящи за самовръзване. Моля, играйте си безопасно!

Автор: Anna

layingbound

A: Това е топка за уста с ремъци за главата и с халка отгоре на главата. Халката е свързана с обект В чрез въже.

B: Това е халка на пода или някаква друга точка за закрепване (или крак на легло, ако ползвате легло)

C: Това са обувки с високи токчета. Те са по избор, но добавят приятен щрих към сценария.

D: Това са чифт заключващи се кожени белезници. Те са закачени към здрава крепежна точка на тавана със здраво въже или верига.

E: Това е ключът за белезниците ви. Ключът ще падне до ръцете ви, когато ледът се разтопи. Подсигурете се, че връвта в леда е достатъчно дълга, за да можете да достигнете ключа, когато леда се разтопи.

F: Това е този подписан постер на Bound Anna, който сте си купили в местния супермаркет. Той просто си виси на стената и няма нищо общо със сценария. (Освен просто да заема много празно място…)

Допълнителна информация:

Чакането може да стане по-интересно, ако използвате допълнителни играчки. Щипки за зърната, дилдо във вагината и тапа за дупе в ануса. Използвайте въображението си и нещата, които имате.

Помнете ВИНАГИ да имате резервен план за освобождаване. Добър втори план е да се обадите на приятел преди да се заключите. Кажете му да дойде у вас след определено време. Оставете вратата отключена или му осигурете ключ. Ако основния план за освождаването ви се провали, вашият приятел ще ви открие. Унизително – да. Смъртоносно – не.