Да чакаш за ключа

Сценарият е публикуван с разрешението на Anna от www.boundanna.com

Внимание! Този БДСМ сценарий може да съдържа активности, които да не са подходящи за самовръзване. Моля, играйте си безопасно!

Автор: Anna

waitforthekey

A: Това е тапа за уста с топка или топка с ремъци за глава. Тапата се ползва най-вече, за да направи човека по-уязвим и безпомощен, понеже му пречи да извика за помощ или да вика от удоволствие.

B: Това е прост чифт кожени белезници. Белезниците трябв да могат да се заключват. Те са заключени към обект С с катинар. Няма да можете да си свалите белезниците докато леда не се разтопи и ви позволи да достигнете ключа.

C: Това е втори чифт белезници, в случая за крака. Те също се заключват и са свързани с обект В, както прочетохте по-горе.

D: Това са обувки с висок ток. Те са по избор, но добавят приятен щрих към сценария.

E: Това е ключът към белезниците ви. Ключът ще падне до ръцете ви, когато ледът се разтопи. Подсигурете се, че връвта в леда е достатъчно дълга, за да можете да достигнете ключа, когато леда се разтопи.


Допълнителна информация:

Чакането може да стане по-интересно, ако използвате допълнителни играчки. Щипки за зърната, дилдо във вагината и тапа за дупе в ануса. Използвайте въображението си и нещата, които имате.

Помнете ВИНАГИ да имате резервен план за освобождаване. Добър втори план е да се обадите на приятел преди да се заключите. Кажете му да дойде у вас след определено време. Оставете вратата отключена или му осигурете ключ. Ако основния план за освождаването ви се провали, вашият приятел ще ви открие. Унизително – да. Смъртоносно – не.